period tidak lancar

Assalamualaikum, sy nak tanya macam mana nk bagi period tu normal balik, mcm sebelum kahwin, sekarang period sy x keluar, keluar pun warna coklat2 sikit sy stress sangat , ada x yg blh buat period keluar normal tq

1 Balas

Minta pendapat dan cadangan doktor.. Stress jgk salah satu punca period x teratur.. Sis kena tenangkan fikiran dan rehat secukupnya.

5y ago

2 kali jumpa doktor, doktor ckp hormon x stabil, dia cuma bagi ubat hormon utk turunkan darah, bila habis ubat tu , minggu depan dh x keluar period dh, tq sis bagi pendapat