keluar darah

Assalamualaikum..nak tanyer sy tgh pregnant 7 week 6 day..ada keluar darah mcam darah period..tapi sikit..normal ker??minta penjelasan..tq

2 Balas

Sme la ..bru 6 week..tpi keluar lendir wrna koko dan drh skit. Tpi skit sgt. Kadang ad rse sakit skit.dh2 hri. Risau 😣

4mo ago

sama la .tpi sikit²..tpi atas badan orang jgk .better pegi klinik je..nnti ape² blaku kemudian hari xmyesal sbb kita dh jumpa doc utk ikhtiar

Consult doktor. Boleh jadi spotting. Boleh jd tanda awal gugur.