Period atau keguguran ?

Assalamualaikum. sy daa delay period 13 hari. Sebelum ni sy period teratur tiap bulan. Cycle day 28 hari . And pagi tadi sy ada bd (bersama) lepas tu sy ke tandas, buang air. Time tu ada keluar darah sikit, cair. Start keluar darah tu, perut sy sakit sangat. Cramp , Smpai sekarang darah tu takbnyak macam period, and tak pekat macam darah period pun . sy keliru #pregnancy #advicepls #ingintahu #buntu #keliru #curiousnaktahu

1 Balas

walaikumslm pada sya better buat pregnen test...sbb sya pon dulu period lmbt seminggu ...tpi dh bersama...lepas tu ada tompokkn drh pda selimut...ingt nk period ..bila check pregnen test naik 2 line...

3y ago

hari ke 6 yg sy lmbt dtg period tu sy dh check upt