Period Lps Bersalin

Hi semua.. Nk tanya kenapa ye lps bersalin mcm pelik je period nya. Nifas 40 hari kan. Mcm sy 30 hari mcm tu dah kering nifas. Tp 3-4 hari lps tu dia keluar balik drh merah.. So, sy ingt itu period la. Dlm 2 minggu kering balik. Tp lps seminggu tu dia keluar balik drh merah.. Sama jgak.. Dlm 2 minggu kering. N then lps pd tu.. Dlm sminggu dua tu.. Dia keluar mcm coklat2 sikit. Tp sehari je. Lps tu xde. Sbnrnya period yg mana satu eh. N normal ke mcm tu..sy baru 2 bln lps bersalin. Confuse sngt dah ni. Takut penyakit ke ape je. Tq utk share info..

1 Balas

Saya dlu mcm tu juga sis.. Risau Mula2.. Smpai g klinik.. Tapi doc ckp normal.. 😅

4y ago

Ok awk. Tq.