hypertiroid

Assalamualaikum .. Sy ingin bertanya adakah pengidap penyakit hypertirod sukar utk hamil @ ada side effect jika hamil ? Sesiapa pernah mengalami situasi mcm sy ni ? Sy sudah bernikah 11bulan tp masih belum hamil dan disahkan penyakit hypertiroid 4bulan lepas ..

1 Balas

Waalaikumussalam memang akn ade komplikasi klau hyperthyroid & hamil..bleh google

4y ago

InsyaAllah .. Harapnya begitu la .. Amiin³ .. Tq sis .. Moga dipermudahkan segala urusan sis