RISIKO HYPERTIROID

Sapa dekat sini ada penyakit hypertiroid dan tgh hamil ?? Pastu nak tnya boleh ke pyakit berisiko mcm ni bsalin swsta? Ke mmg kena pergi gov je?

5 Balas

kalau yg jenis high risk nak pg swasta pergi yg hospital swasta yg besar. contoh ya mcm kpj ha yg besar2 la puan faham kan mksud saya jgn pergi yg setakat hospital bersalin yg kecik2 tu . harap faham la maksud sy nk sampai kan tu ya 😅

2y ago

Ok faham2 ☺️

selalunya, ni yg selalu tau. pvt tak ambil kes2 high risk. kalau nak check up ok je, nk try boleh je. tp kalau hujung2 dia tolak kita ke gov, bersedia je tau.

Boleh saya tahu apa punca ye n macam mana boleh detect ada hyperthyroid ? Saya sekarang rasa sakit leger . Risau plak 😖

2y ago

Sis google simptom dan pergi klinik ambik darah hantar lab.. nnti dpt result

hosptal swasta slalu nye kne checkup 2-3x kt sne dlu.. tgk la Dr sne ckp ape..

2y ago

Ok fhm, terima kasih ☺️

tgok dlu doktor cakap cmna

2y ago

Nanti kena tanya dokter dlu la kan . 😂