dalam masa 2 minit naik 2 line Samar2

Assalamualaikum.. Sy dah 3 tahun kahwin.. Nak Tanya.. Kalau mcam ni positive ke? Ikutkan dh lewat seminggu.. Last period 31.3. 2022..

dalam masa 2 minit naik 2 line Samar2
8 Balas

31/3 tu hari pertama ke? klau ade dh 5w2d due 5/1/23 saye nampak 2line mngkin hormon hcg masih rendah blh repeat lg 3hri gune dip n tell warna hijau

2y ago

A'ahh betul.. 31.3.22 tu hari first period.. Baik.. Nnti sy check lagi.. Tq sis

sya pun lebih kurang macam tu last period 29/3 .cuba beli test yg caset tu. jelas sikit line dia.boleh beli di Watson guardian farmasi ...

2y ago

Sy ad pcos.. So period tak teratur.. Bila check upt.. Seriously nervous gile.. Takut harapan jaaa.. BTW tq sis.. Take care.. Semoga ad rezeki sis..

inshallah sis postive tu...sy pun awl2 samr lps guna cb naik double tp smar jugk,, 7week try lg upt naik double terang...

2y ago

most wlcome..inshallah ad rezeki awk jgn lasak2

Kalau ni kira positif x? nmpk mcm ada line

2y ago

line kluar dlm 2 minit sis. insyaAllah, amiinn

nak lagi terang, tunggu lagi seminggu

2y ago

Baik sis... Tq sis 😊

Inn shaa allah positif tu

2y ago

Aamin ya mujib... 🤲

positif ni tp msih awal..

2y ago

Aamin ya mujib.. In shaa Allah..

Tahniahhhhh positivee!!!

2y ago

Aamin ya mujib.. In shaa Allah 🤲