Evaporate line or positive

Ni evap line or positive? Period saya tak teratur. Kalau based on last period, sekarang baru 2 hari lewat.

Evaporate line or positive
15 Balas

Saya guna test pen tu pun keluar mcmtu. Lama tunggu baru keluar faint line. Better try test guna brand lain. Macam brand clear blue atau dip n tell okay. Yg digital pun okay. Biasa kalau samar macam tu bru 3-4minggu. Semoga ada rezeki untuk sis ye ❤️

2y ago

betul sy pn sama 2x test guna yg pen tu samar2 je , guna yg dri 7E tu terang betul

UPDATE : Alhamdulillahh after 3 days lewat saya check sekali lagi. Naik line pekat sikit. Semoga ada rezeki saya kali ini. Terima kasih semua yg beri cadangan dan komen baik2. Semoga Allah perkenankan semua doa kalian ☺️

Kdg dlm gambar nmpk faint sgt.. tp blh try repeat lg sekali lps 1-2w mgu. Jgn lupa mkn folic acid ya. Jaga diri

2y ago

Haah tadi balik kerja saya try lagi sekali guna strip pulak n naik line samar mcm tu. Sebelum ni pernah mcm ni tp lepastu period. Hopefully kalini menjadi. Anyway thanks sis for the advice ☺️

cuba try lagi sminggu .sy dlu mula2 langsung tak nampak bila test,bila lps sminggu dah terang

2y ago

Hopefully nanti check dah semakin terang. Terima kasih puan

sy pun period x tratur..pg ni tiba2 nak cek..sbb sy dah ttc 7 thun..tp samar2

2y ago

Aamiin aamiin ❤️

mcm nk double line .. cuba awk test lagi ckup smggu lewt priod.

2y ago

Okay puan terima kasihh ☺️

saya nampak samar. mungkin tgu lg sminggu insha allah terang.

2y ago

Hopefully makim terang nanti. Terima kasih sis ☺️

tnggu lagi dlm smnggu bru buat test lagi sister try tgok

2y ago

Okay sis terima kasih ☺️

Buat test lagi sekali kot. Samar sangat tu.

2y ago

Sama2. Kalau line makin pekat inshaaAllah ada rezeki awak. Saya pun period tak teratur. Last month kena chemical pregnancy. Harapnya ada la rezeki bulan ni inshaaAllah aamiin

Tahniah sis.. Insyallah ada rezeki tuh

2y ago

Terima kasih dear. Semoga ada rezeki saya Aamiinn!