Line pudar

Saya nak tanya kalau line macam ni positive ke? Period saya dah lewat 5hari. Saya baru kahwin 17hari. #ingintahu

Line pudar
28 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Waktu subur (ovulasi) selalunya 2 minggu selepas tarikh pertama period. itu kalau cycle 28 hari period. Kalau cycle lg panjang, lebih lambat waktu subur. Kalau ikut tarikh nikah, tak mustahil puan bersama waktu subur. Kalau tgk line tu, kemungkinan +ve. Cuba check seminggu lagi. Kalau preg, akan lebih gelap warnanya. Saya ttc 10 tahun. Dah biasa nampak result yg neg... hihi... So, yg dalam gambar nie, bagi saya, kemungkinan besar positif. Tahniah in advance!

Baca lagi
1mo ago

terima kasih , saya dah buat test semula 2 line

bunting pelamian maksudnya mase malam pertama awk tgh subur sbb umur baby ni dikire dari hari pertama period bkn hari awak nikah & upt blh detect seawal 7hari selepas subur hari pertama awak period haritu berapa hari bulan ?

Baca lagi
1mo ago

saya pun mcm ni juga alhamdulillah

org panggil bunting pelamin, x pelik untuk org yg bru berkahwin... tahniah awk mengandung boleh cek dkt klinik utk kpastian

1mo ago

terima kasih

kalau ikut trikh priod sis 24/4 tu...kandungan dah 4mnggu...boleh je sis gi klinik scan....check dari awal...

Boleh check lagi, klau mkin terang ya pregnant la tu. Tapi klau mkin kabur means tu hormone tgh haywire. 🤣

Tahniah sis, bunting pelamin. Alhamdulillah 🤲🏻 Take care, semoga kandungan awak baik2 saja. Jaga makan ya.

1mo ago

terima kasih 🥰. saya dah check semula hari ni dah 2 line.

TapFluencer

Line kedua tu samar² maknanya ada isi. tahniah sis. jaga diri ♥️

1mo ago

insyaAllah ada rezeki tu yunk 🥰

pregnant sis....lgi dua minggu check lgi line tu akan lgi Terang....sama mcm Saya bunting pelamin..

1mo ago

terima kasih bg tips, terkejut saya sebab kejap betul dah nak jadi ibu😂

Kiraan minggu mengandung ikut cycle period.. Bukan ikut tarikh kahwin.. Insha allah +ve tu

Alhamdulillah rezeki bunting pelamin...xsmua org dpt...rezeki tu...jga baik2 ,jgn buat krja berat

1mo ago

terima kasih🥰