nak tahu ...

Assalamualaikum smua kwn2 dkt sini... Sy nak tanya pgalaman ibu2 yg pernah melahirkan anak prem..brpa weeks? Sbb apa? Dan adakah melahirkan anak prem tu kita akan dpt tanda2 awal...mcm sakit perut kontraksi..keluar air ketuban ke.. Kalo ada dsini yg sudi kongsi2 cer.. Tq you all..sy nak tambah sdikit ilmu..

1 Balas

Bersalin masa 38 minggu 2 hari . Saya sakit contraction je . Sakit start pukul 3 pagi , pukul 2.30 pagi esok baru bersalin . Sepanjang mengandung saya tak pernah rasa sakit .

5y ago

Yaa sis.... sy pun ada dgr org ckp gitu... Skrg tgh prgnt anak kedua..ada aja masalah..mudah-mudahan urusan sy bsalin nov nanti dpermudahkan amin...