baby payah nk tdr malam

saya nk tnya pendapat..kenapa ya baby bila malam susah nak tdr, bila selalunya bby ubah angin nyaa#bantusharing

1 Balas

Baby banyak tidur masa siang & petang ke? Kalau ye, cuba ubah jadual tidur dia. Anak saya dulu kerap tidur siang & petang, tapi saya tukarkan timing dia. Bila petang saya tak bagi dia tidur, distract dia supaya tak tidur, kalau meragam time tu pon pujuk je. Dalam sehari dua cmtu timing tidur dia berubah, dia dah tak tidur petang & cuma tidur malam. Tengah hari bagi napping tapi make sure kejut dalam pukul 4

3y ago

ya baby selalu tdr ptg lama plak tuu. ok sis tima ksih atas pendapat sis..😁