Baby kuning

Assalamualaikum.. slmt pg. Just nak minx pandangan semua.. Mcmne ea nak turunkan kuning baby ? Makin hari bacaan makin naik . Skrg baby kat hospital. Ape yg patut seorg ibu boleh buat? Ape makanan @ minuman yg perlu dielakkan?

22 Balas

Saya pun mcm sis angur hitam x jaln jgak mkin naik kuning pas tu Cuba ssu kmbing berak skit.last kli bgi ssu formula tapi berak x byak Ade sruh sya bli mandian kuning alhmdullah dri 222 trun 189 23 HB nie nak cek mnta biar hbs trun lah