Baby kuning

Assalamualaikum.. slmt pg. Just nak minx pandangan semua.. Mcmne ea nak turunkan kuning baby ? Makin hari bacaan makin naik . Skrg baby kat hospital. Ape yg patut seorg ibu boleh buat? Ape makanan @ minuman yg perlu dielakkan?

22 Balas

Klu susu bdn, elak makan brg2 panas mcm lada dn halia dulu.. Petua ni nurse kk bgtau.. Mmg btl sb msa sy pantang bg baby susu dri xda kuning trus naik.. Lps tu bg formula cepat dia turun.. Dlm 2 hari clear