SCAN

assalamualaikum , siapa kat sini scan 6w dah nampak heartbeat baby ? khamis ni saya 6w5d nak p scan kat kk , risau xnampak heartbeat lagi , sbb rmai yg kes blighted ovum sy risau sy ni salah 1 dri mereka ??

23 Balas

jangan risau saya 7 week scan baru nmpk kantung saja.. repeat 11 week scan baru lah nampak janin dalam rahim tu.. mula2 mmg risau jugak sbb baca pengalaman org semua 5 6 week dah nmpk heartbeat.. tapi kita 7 week baru nampak kantung je.. semua org pengalaman lain2 just chill je.. semua kuasa allah...😘