Kandungan 6w1d

Ada tak yg sama mcm saya? Kandungan dah 6w tapi tak nampak heartbeat lagi.. saya pergi scan hanya nampak tulang belakang baby je.. risau sbb kebanyakkan kata 6w dah ada heartbeat 😥 #pleasehelp #firstmom

6 Balas

saya check DKT klinik sis , lg teruk doc ckp lgsg tak ada apa pun mungkin tak preggy. Hari ni check DKT klinik fertiliti yg saya buat iui tup tup ada heart beat. cuba scan ikut bawah plak sbb scan perut saya nampak kantung ja hari ni.

1y ago

saya punya pakej sis, saya buat iui

sy 5week nmpk kantung je..doc ckp baru lagi hujung bulan 1 ni nk scan n terus buat buku pink..

sy 6w5d.. g scan tadi xnampak pape lg.. rahim je menebal.. kena repeat scan lg 2 weeks..

Saya 6w jgk, nmpk kantung je x nmpk heartbeat lagi. Normal je sis 🫶🏻

selalunya minggu ke-9 baru akan lagi senang dengar heartbeat

Sy scan 4w, 8w, 10w baru nampak heartbeat.

1y ago

btullll. ada org 8w bru ad heartbeat. ad org 10w . tksama sis. jgn dgr kata org. stay positive n cool ok