mohon tips

assalamualaikum. siapa ada pengalaman masa pregnant third trimester bila makan je muntah pastu jd pening. boleh tak mintak share mcmne nak kurang rasa nak muntah bila makan.

1 Balas

wassalam mommy..kte srupa 😅. .mse yg slong alahn sye smpai nk berslin ..tlan nsi x bole lngsg kalo tlan nsi abs mnth semua. .tp prt 2 lapa. .nk xnk kte kne mkn utl bby mmbsar. .ape yg sye mkn spya x mnth. .mln mee2 ke spgti ke. .2 je yg mmpu msok .😆