Nurse tak dapat rasa baby kat perut

Assalamualaikum. Siang tadi g checkup kat Klinik Kesihatan, alhamdulillah harini baby dah 16 mggu 2 hari. Tp masa nurse cek perut, nurse kata perut keras and tak dapat rasa rahim dan baby, mcm ada kat tepi2 pulak. Sape yg pernah mcm ni? Tapi Sabtu lps ada buat details scan and baby normal, heart beat semua. Memang 16 mggu dah boleh rasa baby gerak ke? Nurse tnya jgk tadi, ke sy yang tak perasan sbb ni first baby sy huhu ?

1 Balas

mostly 16w ke atas boleh rasa baby gerak dh, ada lewat juga dapat rasa

4y ago

Yeke Nur, tulah risau pulak