Ingin bertanya ?

Assalamualaikum semua,saya ingin bertanya.2 hari lepas saye ade check kehamilan dan hasilnya seperti dlm gambar yg no 1 ,tapi pagi td pula saye check lagi sekali dan hasil nye yg no 2 mcm gambar kt bawah tu,saye konpius sebenarnya saye petnen atau tak,sbb klau ikut kn lg seminggu saye dtg bln

Ingin bertanya ?
13 Balas

xdelay lg la ye sis...nanti dh delay period try repeat test lg..2 jam sebelom test xpyh minum air dlu..semoga double line nampak terang pasni..

Saya lagi 6 hari nak period,saya buat test mula2 result naik macam no 1 tu.. Harini saya buat lagi test,dapat result macam no 2 tu

sy pnh cm ni. lps tu siap scan ade kantung (week 4). tiba2 period. sy mmg check awal sbb pnh miscarriage sblm ni

Upt valid dia 1hour mcm tu je. Lpas sejam mmg kluar line kabur. Cuba test lgi pagi2. Smoga ada rezeki

sy pn pnh mcm ni . ptma ada garis dua , test kdua kali 1 line je , test ketiga baru terang

Kena test lagi la kalau macam tu. Ataupun tggu kalau ada delay dtg bulan tu

hormon boleh jgk jdi mcm tu . nanti test lagii . inshaallah ada rezeki 🙂

Test pagi2 selepas bangun tidur sis. mungkin dapat result yg lebih tepat

kdg² prubnhn hrmon tu sis. tpi try lg mngu dpn.. insyallh

kalau dh lewat period ,,try test lg sekali