MINTA KONGSI PENDAPAT ATAU KATA KATA semangat ?

Assalamualaikum Hai, saye nak tanye bulan 12 saye tak datg period . Kemudian sehari selepas sebulan 2/1 /22 saye datang period 3 hari. Selepas tu saye pun tergerak hati nak test preg dan dapati 2line mcm kat gambar. Dan dalam bulan yang sama iaitu 30/1 siang tunsaye keluar darah (darahsikit tak penuh pantiliner) 1 hari setengah. Akak saye kate discharge/sporttic ? Tah gitu la . Now saye masih menjaga . Sekarang tiga preg test tu 2 line. 1 pekat, 2 samar. Saye nak tanye agak ape status saye ye ? Saye dah 2 tahun kahwin. Ni first baby. Doakan saye ye . Sekarang perut terase makin naik. Perasaan pun emm hehehe #ingintahu

MINTA KONGSI PENDAPAT ATAU KATA KATA semangat ?
2 Balas

Cuba check balik dalam seminggu lagi yee. Mungkin masih awal tu yg samar lagi

2y ago

Terima kasih atas saranan anda 🥰

Cer test dgn upt lain dkt farmasi

2y ago

Ooo in shaa Allah ada tuu, nanti test lagi ye 😁