Alahan bau wangi

Hi mommies semua, sy nk mntk pndpt sabun n shampoo yg sesuai yg tiada bau wngi...smnjak mgndung ni klau nk mndi bau sbun mndi je muntah trmsk shampo, sbn bsh pggn, sbn bsh bju...mntk pndpt ye mommies smua...time 1st pregnant dlu xde lgsg alahan cmni 😂...smpai suami pn sy suro smbur perfume jauh2 🤣🤣#advicepls #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Saya pun sampai sekarang maseh alah dengan bau wangi & bau masak.Saya pakai mandian baby aje buat masanie cari yang xberbau macam Johnson baby 😅