keputusan detail scan

Assalamualaikum semua...doakan saya kuat. Kandungan 22minggu saya buat detail scan dan keputusan buat saya sedih sngt. Anak dlm kandungan saya tak sempurna. Sekarang kandungan saya 23 minggu tpi perut saya tak nmpk mcm mengandung sbb air ketuban tak dak langsung disebabkan anak dlm kandungan tak kencing. Pundi kencing anak saya membesar. Doc jgk sahkan anak saya ada jantung berlubang. Doakan saya kuat utk terima semua ni.

39 Balas

Semoga sis tabah menghadapi ujian, sy hari tu pun buat detail scan doktor sahkan baby ada bengkak di otak sblh kanan...tp alhamdulillah next appointment bengkak dia dah surut, cuma bila baby keluar nanti terus rujuk doktor pakar kanak2 la nk confirm kan baby sihat bila dah keluar nanti..

sy rase kan baik puan tros wat takaful utk ank puan... klau nk wat 5 ke 7 bln dh boleh...lebih dari lebih dari tu dh xboleh nk daftar... +601123633263 (faiz bsn) ni nom agent nye... sbb sy pun de tpk gak nk daftar utk ank sy....

doa bnyk2 moga ada keajaiban smntra tggu baby kluar ni mcm2 boleh jd dgn kuasa Allah...tetap besabar ye sis insyallah ada hikmah di pghujung nya

semoga dipermudahkan puan.. bykkan berdoa .. sy yakin puan & kluarga tabah dan kuat menghadapi ujian dr allah.. 🥺

Be strong sis.. I'm sorry to hear that news. We as the mother, we have to be tough for our children.

semoga sis kuat ya..saya doakan sis dan family tabah untuk menghadapi ujian.. sy tau sis kuat☺️

Semoga tabah & byakkan berdoa. Insya’Allah semuanya akn baik2 jer.... Aamin Ya Rabbal Alamin

Allahuakbr...xdpt sy nk gmbrkn dgn kte2 sbb xberada di situasi sis..smoga sis kuat naah..

semoga sis kuat 😭😭😭 sy ade first pun ade problem masa detect buat detail scan

sy doa kn sis dn baby selamat...sis doa kn yg baik2 ja insyaalah allah tu ada