doakan anak sy dlm kandungan sihat sempurna

salam semua mommy. mohon doakan kandungan sy Kali ni membesar dgn baik sihat sempurna. skrg baru masuk 5week. ini merupakan kandungan ke3. anak first 2016 girl 5 tahun alhamdulillah sihat . anak ke2 lelaki 2019. tak Ada rezeki anak sy ada penyakit long segment hirscprung disease. penyakit bekaitan usus besar dan meninggal ketika berumur 9 bulan. Doc kesan masalah ketika anak sy berusia 38week dlm kandungan . bukan mudah utk mengandung lagi selepas kehilangan anak yg ke2. tp hati sy terlalu rindu mcm tak puas utk ada anak kecil lagi. buatkan hati saya kuat utk mengandung buat Kali ke3. mohon doakan pregnancy utk.kali ketiga ini sihat walaafiat.

2 Balas

Tahniah.. Jaga diri elok2 ye.. InsyaAllah semoga semuanya dipermudahkan.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Doakan sy juga ye.. Lama dah menanti.. Masih menanti 1st baby.. 😊

3y ago

insyaallahh moga Allah kurniakan rezeki buat awk juga nnt. aminn ❤

mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y ago

sm2 😉