keputusan detail scan

Assalamualaikum semua...doakan saya kuat. Kandungan 22minggu saya buat detail scan dan keputusan buat saya sedih sngt. Anak dlm kandungan saya tak sempurna. Sekarang kandungan saya 23 minggu tpi perut saya tak nmpk mcm mengandung sbb air ketuban tak dak langsung disebabkan anak dlm kandungan tak kencing. Pundi kencing anak saya membesar. Doc jgk sahkan anak saya ada jantung berlubang. Doakan saya kuat utk terima semua ni.

39 Balas

Doa byk2 sis solat hajat dan sedekah.semoga bby sis sehat ,sempurna amiinn

Doa byk2. InsyaAllah Allah permudahkan urusan sis. Take care ❤️

Semoga kak dan baby sihat dan selamat... Aamiin Ya Allah

ya allah semoga dipermudahkan,bnyak kan sabar,allah sentiasa ada

Semoga sis kuat hadapi dugaan..semoga dipermudahkan semuanye..

Semoga puan kuat ye. In shaa Allah ada hikmah semua ni ♥️

Saya akan doa kan kesihatan sis dengan baby. Doa banyak2 sis

Banyak kan bersabar ya sis semoga urusan sis dipermudahkan

Allahuakbar....moga puan kuat hadapi dugaan ni ..😢

sama kes mcm sy. sy terpksa ggurkan masa 22 minggu.