Detail scan kidney Baby dlm kandungan 32week bengkak

Ada tak sesiapa ade pengalaman anak dalam kandungan kidney bengkak sebelah?apa Patut sy buat😭

4 Balas

ank sis boy ke?same la mcm ank sy hari tu..masa buat detail scan kidney bengkak sebelah.alhamdulillah bila refer pakar kt hosp serdang semua ok..normal dia ckap.sbb bengkak nye xlaa lari sgt.harap2 ank sis ok la ye

Semoga dipermudahkan segala urusan dan baby lahir dalam keadaan yang sihat Aamiin..

Kene follow up kat hosp yg ada pediatric centre rasenye..

4y ago

Sy followup ppukm

Sama lah sis, so skrg mcm mana bby?

3y ago

Sis anak sis skrg dah ok ke? Sbb anak sya pun kidney dilated sblh kanan, saya agak risau😔