Occupational Therapy

Assalamualaikum semua. Anak sy umur 1 tahun 2 bulan kena jumpa pakar sbb dia belum pandai berdiri tanpa pegang apa2. Dia hanya pandai berdiri jika pegang pada meja atau kerusi sahaja. Dan dia baru pandai sebut 'Mama', 'Papa'. Adakah bermasalah kalau anak usia ni belum pandai berdiri sendiri dan bercakap 1-2 patah perkataan?

9 Balas

biasa ok la Tu sis lain la 2 tahun xboleh Tu yg kena risau

11mo ago

sis anak saya dekat 3 tahun xreti cakap sangat takda pun suruh jumpa pakar dgan nurse.nurse cakap janji dia bercakap sudah .normal sis sbb mak mertua pun cakap normal anak saya .suami saya 4tahun baru bercakap kata mak mertua .