Terminum air gas

Assalamualaikum semua sy tak tahu saya hamil.. saya minum air gas (pepsi) semasa makan di 4 fingers .. saya susah hati sgt2 .. bahaya ke tak ye ... Sy try test sampi 3 upt ... Sbb nak double confirm.. susah hati saya .. menyesal rasanya

Terminum air gas
35 Balas

Sy aritue mkn maggie pedas giler lah, minum coke, main lumba lari gn anak lah , lompat bintang lah, nenas fav sy mmg sy hari2 mkn 🤣 Msk bulan ke 3 sy check preggy terus terpk semua yg sy buat tue 😂 tp sis benda awk x jangka kan, jgn fikir sgt.. skg jaga mkn n jaga kesihatan baik2 ya insyaAllah semua baik2 tau