Air Gas

Hi. Nak tanya waktu mengandung bahaya tak minum air gas? Sebab saya waktu tak mengandung tak suka langsung air gas. Waktu mengandung suka sangat minum air gas? Adakah bahaya jika saya kerap minum?

3 Balas

Sy tak tau mgandung,.. Sy mmg minat lh air gas..bila bt upt, positif,kurang dh minum air gas..Dh msuk trimester 2, kna minum air gula. Haha.. Sangkut gdm. . Skrg gdm on diet.. Hrp bersalin nnt biar lh normal. Pgajaran, tk pyh minum lh...

sy skrg 17 minggu. tapi dalam seminggu mesti ada je minum air gas 😭 rasa bersalah dekat bayi. tapi itu la paling fav. bukan seteguk dua, 1 cawan kfc, 1 cawan mcd large 😭

Jangan minum selalu, gula tinggi