Air gas

Hi semua, nak tanya semalam saya ada terminum air gas, and pagi tadi saya check upt sya positif, adakah bahaya?

1 Balas

sy pn mula2 mcm ni jgk mlm tu siap g kfc mnum air gas ,esk tu nk cuba test upt sbb dah delay nk dkat sbuln lbih, result +ve lak. ad jgk rse risau tp doa bnyk2 stay positive insyaAllah x ad ap2..tp dah tahu pregnant jgn la sis mnum ye tu mmng x elok utk Kandungan..

4y ago

InsyaAllah tak. Cuma lepas dah tahu pregnant jangan minum air gas lagi.