Terminum air gas

Assalamualaikum semua sy tak tahu saya hamil.. saya minum air gas (pepsi) semasa makan di 4 fingers .. saya susah hati sgt2 .. bahaya ke tak ye ... Sy try test sampi 3 upt ... Sbb nak double confirm.. susah hati saya .. menyesal rasanya

Terminum air gas
35 Balas

Terminum banyak ke siket? kalau minum berbotol² tu yg bahaya.. Setakat beberapa teguk tu takde apa.. nanti check lah.. ada spotting atau tak.. panas atau cirit birit ke tak.. InShaaAllah baik² jaa tu.. cuma lepasni lebih brhati² ya..