Hoping For Miracle

Assalamualaikum semua.. Hi.. Sy bru gugur thun lpas buln 9... Skrg ni mgkin sy prgnant lg.. Tlg doa kn moga bby sy ni sihat membesar ye dlm perut.. Mcm2 perasaan dtg.. Gembira ada.. Takut pun ada.. Allah je thu mcm mna perasaan dia.. Boleh tlg tgk kn x.. Positive ke tu? Period x lepas lg.. Tp symptoms semua ada tu yg tergerak hati nk test.. Moga2 btul la prgnant insya allah..

Hoping For Miracle
19 Balas

in sha Allah ada tu, moga dipermudahkan saya pun last year gugur bulan9 ni baru lekat balik, moga kalini membesar dgn sihat dan selamat hingga bersalin saya pun check ikut gerak hati 4 5 hari before period bulan2, Alhamdulillah naik line tu nampak jelas walaupun belum pekat perasaan takut tu sentiasa ada, nak happy sangat pun rasa mcm ta boleh sebab risau berulang semula kan, tapi klu terpikir buruk tu istighfar cecepat pikir yang baik baik, anak sihat anak sihat anak okay