terbabas

salam hi mommy ank sy bru 1 thun tp sy mgndung lg..tp sy lpe last period bile msti nurse bsing kn..agak2 klau sy pg klinik swasta scan dri situ blh tau tk last period sy..lg stu ank sy mnyusu bdn blh ke time prgnant nyusukn ank ad effect tk..rezeki allah nk bg..

3 Balas

Sya nak setahun 3bulan lekat pulak..boleh scan swasta nanti depa BG tahu brpa week dh..

Insya Allah nurse okey kot... Macamana keadaan sis sekarang?

mcmmana keadaan skrg?