Hoping For Miracle

Assalamualaikum semua.. Hi.. Sy bru gugur thun lpas buln 9... Skrg ni mgkin sy prgnant lg.. Tlg doa kn moga bby sy ni sihat membesar ye dlm perut.. Mcm2 perasaan dtg.. Gembira ada.. Takut pun ada.. Allah je thu mcm mna perasaan dia.. Boleh tlg tgk kn x.. Positive ke tu? Period x lepas lg.. Tp symptoms semua ada tu yg tergerak hati nk test.. Moga2 btul la prgnant insya allah..

Hoping For Miracle
19 Balas

in sha Allah ada tu, moga dipermudahkan saya pun last year gugur bulan9 ni baru lekat balik, moga kalini membesar dgn sihat dan selamat hingga bersalin saya pun check ikut gerak hati 4 5 hari before period bulan2, Alhamdulillah naik line tu nampak jelas walaupun belum pekat perasaan takut tu sentiasa ada, nak happy sangat pun rasa mcm ta boleh sebab risau berulang semula kan, tapi klu terpikir buruk tu istighfar cecepat pikir yang baik baik, anak sihat anak sihat anak okay

hai momi semua nak tanya sepatutnya sy datang bulan pada 28/04/2020 tpi haid blm datang.. pada 30/04/2020 sy ada buat urine test 2 line tpi samar²x... pada 1/05/2020 sy datang bulan selama 3 hari... tpi haid sy selalu teratur tak pernah lewat.. pada tarikh 8/05/2020 sy buat urine test lagikk 2 line jgk tpi samar²x.. 9/05/2020 sy sekli lagi cek pada jam 5 urine test 1 line sejak. Adakah sy mengandung atau tidak

4y ago

Urine test buat diawal pagi. Selepas bangun tidur. Lebih accurate

Wsalam... Sy pun pernah gugur tahun lepas... Dan baru ni sy cek upt positif tp test line masih samar...sy faham prasaan sis.. Rasa takut sgt2.. Taknak lalui bnda yg samaa... Harap2 baby dlm perut kita membesar dengan sihat...sama2 kite jaga kandungan... Aminnn

4y ago

Amin.. Insya allah sis.. Moga2 dipermudahkan kn segala nya amin...

Waalaikumsalam,sama la thn lps gugur bln 9,Alhamdulillah skg tgh prgnt 3bln..Smga ada rezeki sis..doakan sy n bby sihat ya,n bby kali ni kuat..Perasaan kita sama sis,trauma n takut tu sntiasa menghantui..

Di mana ade keguguran, di situ ada harapan. Bermakna rahim kita berfungsi, sperma laki kita berkualiti. Tapi Allah menguji.. kesabaran kita menanti benih suci.

4y ago

Ada2.. Belah suami n belah mak sy pun ada keturunan kembar..

In shaa allah, pregnant tu sis. Tahniah 😍 Jaga diri baik2. Semoga semuanya baik2 saja sehingga melahirkan

Sy pun bulan 12 thn lepas gugur.. Skrg dapat upt samar macam sis.. Semoga ada rezeki kita..InshaAllah.. Aamiin

Insya allah ada tu puan. Samalah ng saya. Bulan 10 tahun lepas miscarriage. Masih mengharapkan lekat.

in sya allah....ada rezeki sis tu...jgn stress sngt,trgangu nti....kte doakn yg baik2 je sis..

InsyaAllah..ada tu, sy pn kali ke2 gugur bln 10 thn lps..masih harap ada rezeki lagi lps ni