Emosi

Assalamualaikum semua , selamat berpuasa. Nak tanya skarang saya dah 32weeks. Kebanyakan masa sya mengandung ni saya banyak menangis sebab macam2 ujian saya dapat. Emosi ni mengangu bby dalam perut tak ? Perkara yg tak dapat diluah sya hanya mampu nangis je , tapi sya fikir emosi yg selama saya ngndung ni akan mengangu dia ke ?

15 Balas

Sama la. Tidak hati ni x la tisu sgt. Smnjak hmil. Snsitif sngguh la. Tp x tnjuk.. Asyik pndam nnges beralah je ishh 😑 moga kita kuat ya.

4y ago

Yes semoga kita kuat dan urusan kita dipermudahkan 💪❤️