Emosi

Assalamualaikum semua , selamat berpuasa. Nak tanya skarang saya dah 32weeks. Kebanyakan masa sya mengandung ni saya banyak menangis sebab macam2 ujian saya dapat. Emosi ni mengangu bby dalam perut tak ? Perkara yg tak dapat diluah sya hanya mampu nangis je , tapi sya fikir emosi yg selama saya ngndung ni akan mengangu dia ke ?

15 Balas

sbar sis...nti ksian dkat baby...zboleh stres nti tdak elok utk ksihatan

dgr org kate, mcm tu la.. tp kt masih bleh harap xlah t'ikut hendaknye..

Anak dlm kandungan sis... Bila keluar dia penangisan......

Sama situasi sy skrg sis.Emosi mnjadi2 dekat2 nak due

Sbr sis ..kita prmpuan WAJIB kuat 😉