Okey ke untuk ambil caffeine waktu mengandung?

Assalamualaikum semua, saya sekarang 8w anak first. Saya suka sangat minum coffee. Kalau tak minum saya sampai nak makan pun takda selera. Selang sehari saya akan cari coffee. Kalau tidak saya memang akan lesu sampaikan nak bangun pun takda tenaga. Ada yang macam saya tak? Bahaya ka kalau minum coffee?

24 Balas

caffeine tk bagus… tp tgok org gak. lain orang lain ketahanan bdn nya. kalau boleh elak, elakkan . kalau tak boleh minum lah sikit2 je. lagi satu caffeine mengganggu penyerapan ubat. so better amik gap lama dr timing makan ubat

2y ago

Saya akan cuba kurangkan