Setahun TTC & endometriosis

Assalamualaikum semua, saya period selalunya terawal sedikit atau on time dan since last year mmg period saya bit heavy sampai kene makan ubat stop kan pendarahan akibat endometriosis. Tapi tak pernah lagi delayed period. Last period : 17/01 - 24/01 Spotting bleeding : 12/02 - 13/02 Estimated period : 14/02 ( delay 5 day) Dan semasa 08/02 saya ada buat CT scan kerana saya juga suspect ovarian cancer dan saya harap itu adalah false cancer marker akibat endometriosis. Saya risau adakah sebab delayed period disebabkan ct scan atau saya mengandung. Kalau mengandung syukur alhamdulillah Ya Allah 🤲🏼 kerana saya ada buat upt test line sangat kabur.

Setahun TTC & endometriosis
9 Balas

Cuba awak buat Beta HCG.. check guna darah hamil @ tak.. Ataupun, check guna CB Digital.. saya dulu, samar mcm ni dah detect Pregnant 1-2w.. Semoga rezeki awak & suami.. InsyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🏻

Saya Endometriosis dari bujang , dah op and ada balik tepat one year aniveseri Alhamdulillah Pregnant.. Now Tgh Menikmati Menungu.. In shaa allah Ada Rezeki Pregnant Tu 🫣

Waalaikumussalam wbt.. moga puan terus sihat & dikurniakan rezeki utk ada zuriat.. kalau ada bajet lebih blh repeat test BHCG.. hormon akan meningkat setiap 24jam

moga ada rezeki buat puan dan suami. saya doakan kesihatan puan baik2 sahaja dan moga allah hadirkan zuriat dalam rahim puan. take care puan jaga diri ya 🤍

Cuba sis confirmkn di klinik, moga ada rezeki sis dn dipermudahkan segala urusan sis

insyallah puan..cuba cek 2@3 hari lg,jika ada line smngkin terang.

Biasanya klu dah samar2 tu insyaAllah pregnant 🤲🏻🥰

insha'Allah moga ada rezeki puan amin 🤲🏻

mcm nmpak line. moga ada rzki❤️