PCOS and TTC

Assalamualaikum semua, ada tak yang pernah alami macam saya dan tips untuk conceive Age : 26yo Body w & h : 47kg / 167cm Period : setiap bulan datang tak pernah miss Berkahwin : 12/02/2022 Nov 2022 : period selama sebulan dan check darah CA125 - 249 (klinik A) Dec 2022 : endometriosis on left side & cyst on the right side. CA125 - 508.2 (hosp gov) Jan 2023 : no endometriosis but cyst on both side (hosp pri) Mar 2023 : MRI Test result shown no cancer but got kidney stone on the left side & cyst disappeared. (Hosp gov) Mar 2023 : still got cyst on both side and CA125 - 48.8 (hosp pri) Jun 2023 : case discharge because doc said my ovary is normal. (Hosp gov) And 14/07/2023 : saya pergi check klinik U untuk buat tvs scan. Terkejut saya, saya ada PCOS 😭 allahhu rasa nak menangis sbb salah kan diri sekali lagi untuk tak dapat bagi zuriat dekat suami. Saya confuse saya period setiap bulan teratur, berat badan saya mmg tak pernah lebih dari 52kg, sejak case suspect ovarian cancer dan endometriosis saya jaga ketat pemakanan saya dan saya tak pernah ambil apa2 supplement/ubat2 an melainkan dari pihak hosp atau klinik. Ada siapa2 boleh share tips dekat saya untuk normal conceive menggunakan bahan semula jadi ? Saya takut nak makan apa2 product or ubat2 yang bukan dari pihak hosp atau klinik. #trytoconceive #PCOS

PCOS and TTC
2 Balas

haid selalunya berapa hari sis? macam biasa juga ka? maksud sy dalam 5 atau 7 hari ja..

10mo ago

Aah period saya normal setiap bulan 6-7hari