Pregnant ke tak?

Sepatutnya saya period 30/04-04/05 tp tak period. Cuma keluar spotting brownish pinkish pada 01 & 02 May. 01/05 saya dah check tp upt negative. So 04/05 saya repeat test lagi tp still negative. Period saya regular. Apa pendapat semua ya? Pregnant ke atau hormon je? Patut ke saya repeat test lagi?

5 Balas

dia klau pregnant mst akan nampak jugak samar2 double line tu. awal sgt check upt klau period lewat. nk repeat test lg smggu okay je cuma jgn terlalu mengharap. klau samar2 or double line x naik kira mmg x naik dah sllunya. nk pkt trus repeat test lg 2 mggu

semoga ada rezeki sis🙏Ada yg lambat detect. preggy tapi upt negative. mcm ipar sy. sampai doktor bagi ubat turun darah. nasib dia tak makan

2mo ago

Amin. Terima kasih sis🫰🏻boleh saya tahu ipar awak dapat tahu pregnant tu time bila?

repeat je lg after a week. selagi -ve, tak preggy. most probably hormon.

maybe hormon