HORMON ATAU TIDAK?

firts day last period saya 14/02/22 , 16/02/22 adalah next period saya.. tapi, dalam beberapa minggu nie.. perut rasa sgt x selesa.. rasa senak, berangin dan nyilu.. bahagian payudara pula berdenyut.. badan pula sakit², mlm susah nak tido.. waktu siang baru lena tido.. adakah ini tanda² awal hamil/perubahan hormon? kalau buat upt, adakah result keluar tepat? mohon mommies share pengalaman.. firts time rasa mcmni 🥰#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kena test dulu baru tahu

2y ago

sebelum nie sy dah buat.. tapi, -ve.. xsilap pada minggu ke2