PERIOD DELAY

Assalamualaikum. Hai semua. Saya nak bertanya, period saya tak teratur tapi last 2 month punya period gap 34 days. And sepatutnya bulan ni 09/01 tapi sampai ke harini still belum period lagi. Dan harini 16/01 dan gap 43 hari. Saya ada buat pregnancy test last 3 days, tapi satu line sahaja. Jadi, boleh minta pandangan semua ?

1 Balas

Hormon kot

4y ago

if hujung bln tk jg period sis pergila jumpa doktor..sy pn taktau sis sbb tk de pglman mcm sis