Terbersalin di luar kawasan

Assalamualaikum semua. Saya nak tanya, incase la kan, kalau kita ikut suami balik kg, pastu tetiba kita nak terberanak dan berpantang kat tempat tu, tapi tak pernah ada sejarah check up kat situ, macamana ye? Kita boleh je ke laporkan keadaan kita kat KK berdekatan untuk misi/nurse buat lawatan baby kita? Ke ada prosedur lain?

1 Balas

Buku pink tu sntiasa kena bwk nty senang nurse o doc tgk...Biasa klo da pas brsalin nurse akn tya brpntng dimana n die akn buatkn srt utk bg dkt kk brdekatan tmpt kita brpntang nty senang dorg nk dtg check

4y ago

Risau jugak. Setengah tempat ade yang fussy macam tu. Tq tau for this info. Really appreciate it. ❤️