Checkup baby

Hi mummies. Kalau bersalin kat swasta, tapi nak check up baby kat KK boleh ke? Macam mana eh? Kena call KK berdekatan sebaik je lepas discharge dr hospital ke?#pleasehelp #firstmom

1 Balas

Hai. Boleh. Kalau saya masa hamil memang kat kk. Tapi kalau awak baru nak start check kk lepas bersalin better call/pergi klinik. Then kalau dorang kata okay boleh la inform bila dah bersalin pada nurse yang bertugas dekat kawasan awak. Dia akan datang ke rumah

2y ago

baik. mekaseh awak.