Confuse Tentang Check Up

Hi mommies, Nak tanya la. Ada tak kat sini yang duduk negeri lain tapi bekerja di negeri lain? Kalau urusan check up, kita cuma boleh dapat time slip je kan? So mommies check up di kawasan rumah mommies atau berdekatan dengan kawasan kerja? #ingintahu #firstmom

2 Balas

Hi mommy. Pengalaman saya masa check up memang boleh ambil time slip je dari kk. Sebaiknya yang berdekatan dengan office mommy since case mommy ni negeri lain tempat bekerja dan rumah di tempat lain. Kalau tak memang tak sempat. Boleh tanya dengan nurse untuk minta tukar

2y ago

okay. nanti sy cuba tanya dengan nurse. mekasih respon ya..

kalau mommy nak guna time slip better check up berdekatan area office. kalau mommy ambik cuti everytime check up then boleh check up berdekatan kwsn rumah.

2y ago

tu yang tak best tu nanti banyak sangat cutinya. aha xpe, nanti sy consult dengan nurse dulu kalau camtu. mekasih respon ya..