OPK - 1st day

Assalamualaikum semua. Saya baru selesai menggunakan opk selepas tidak minum air 2 jam. Kalau tengok dekat opk stick, C line terang dan T line samar - samar. Adakah ini bermakna saya kena teruskan buat opk untuk semakan hari kesuburan ? Kalau menurut apps premom, bermula hari ini hingga ke hari 23 adalah fertile window untuk saya. Buat masa ini juga saya berada di dalam fasa dry (vaginal discharge).

OPK - 1st day
2 Balas

Awak lps ni beli je opk dekat shopee murah sangat berbaloi sekeping boleh dpt 35-40sen je...sy bg cadangan je😊

5y ago

Betul betul ☺️

Ye betol.. kne try sampai jumpe line yg sama terang. Btw, knape tak guna yg stick jer.. #tanya je.

5y ago

Okey puan, terima kasih atas info.