OPK dan UPT

assalamualaikum. selamat pagi . maaf nak tanya semua mommies . normal ke buat urine dekat klinik naik samar . tapi sendiri buat tak naik . guna dip and tell . tapi opk dah terang benderang 2 line tu . confius sekejap #firstmom #ingintahu #bantujawab

1 Balas

OPK +ve bukan tanda pregnant. normal je kadang dapat result lain2 sebab depends on kepekatan air kencing etc juga especially kalau masih awal. seeloknya sis tunggu 2 hari nanti repeat test.

3mo ago

ohh . terima kasih mummy . semoga ada rezeki tahun ni aamiin yarabbal alamin 🤲🏻🥰