scan 29 minggu

assalamualaikum semua. pg td doktor di KK scan perut, sekarang ni 29w. masa doktor scan, kepala baby besar sikit dr minggu sepatutnya. ade tak ibu2 pnh ade pengalaman mcm ni? risau rase ?doktor akan repeat scan 2mgu lg

4 Balas

sama la. kepala baby besar sikit. tp doc kata takpe. sbb tempurung kepala bby kan tak bersambung lagi. nnti masa kite teran. baru dia rapat. cume nye susah sikit la nak meneran nanti. hehe. lgi 1 genetik. sy suami kepala nye mmg jnis besar. so dia ikot ayahnye la. hehe. jgn risau k. as long takda jumpa apa apa cecair atau ketulan dkat otak baby inshaAllah baby sihat je.

Sy pun bru scan 2 mggu lepaz .. doctor kate kple bby sy besa sikit drpda yg sptt nye .. Mudahan xde ape2 yg memudaratkan ..

Wsalam.. saya dulu macam sis jugak kepala baby besar dr week sepatutnya.. baby keluar ok je sihat.. insyaallah tak ada apa pun

5y ago

baik thank you sis. 😊

Same goes to me. Saya kena repeat scan kt pakar this week. Risau juga. Semoga baby kita sihat² dan baik² aja