Spoting

Assalamualaikum semua, nk tnya, pagi tadi msa nk buang air kecil, prasan kt kputihan ttba ada darah, bhaya x kt kandungan? Sy bru 6week..

1 Balas

please go consult your doc...make sure doc sakit puan, mereka lagi arif. Sama macam saya, bila tny family doc jawapan tidak membantu langsung, end up sendiri pergi consult dengan pakar sakit puan...dia akan scan dan bagi tau apa yang berlaku dan apa yang perlu dibuat...harap ini membantu ya sis..