Peranakan jatuh...

Assalamualaikum semua....nk tnya skit ni....siapa kt sni pranakan dia jatuh??? Smlm sy scan kt klinik, dktOr ckp pranakan sy jtuh sikit kt bwh....sy bru 18week...???

1 Balas

Saya. Saya dr awak kehamilan memang peranak sy jatuh. 26 week kepala baby dah kat bawah. Dia tak pusing2 dah sbb dah masuk dlm pulviks kita tu

4y ago

Oh,rasanya sya pun mcm sis sbb pintu rahim tu dah dkt dgn vagina.. semoga semuanya brjln dgn baik ya sis..