suspek apendiks

Assalamualaikum..sy mgndung 9 mggu skrg..10/9 bru ni sakit prut bwah knan dan suspek apendiks..msuk wad satu mlm..msa kt wad bgi antibiotik jnis air..11/9 dh discaj.. Msa kt wad ada dktor pakar ckp blh buang apendiks tnpa kacau kandungan.. Kt rumah sambung antibiotik yg pil..tpi sakit msih ada klu xmkn ubat..? Esok sy nk ke hospital semula dan serah diri utk operate buang apendiks..siapa2 kt sini ada pengalaman mcm sy x ? Meh share..nk tau prosedure nya mcm mna? Doakan sy dan baby slmt ya?

1 Balas

semoga urusan mommy dpermudahkann.. Aaminn..

5y ago

Ya lagipun klu nk bertahan pun .. Lagi bhya sbb apendix pecah boleh bhyakan diri dn bby.