Susu badan berkurang sejak ramadan

Assalamualaikum semua. Nak mintak tips mommy2 semua dlm ni. Awal ramadan bila saya pam susu dapat banyak. 5oz oun boleh dapat. Makin hari makin berkurang. Sekarang nak sampai 1 oz pun susah. Kesian dekat anak, baru 3 bulan. Bila dia menyusu dia x puas. Sy dah makan kurma, susu kurma, minum air banyak. Dari puasa awal ramadan, sy buka puasa. Makan jugak nasi. Roti jagung gardenia pun dah makan. Tak ada perubahan. Ada tips apa2 lagi tak? Sy x nak susu badan kering 😢

2 Balas

kalau sis berkemampuan. cuba sis try esp shaklee. anak saya skrg dah 19 bulan. alhamdulillah susu saya mkin meriah. sahur pun saya hanya mnum esp shj,smpai ke petang saya masih bertenaga dan tak lesu. dan lagi satu,sis jgn stress atau terlalu memikir. kdg2 tu juga punca sbb susu kita merudum.

3y ago

in shaa Allah. semoga sis dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan. niat kita nak fully bf anak in shaa Allah dimakbulkan. teruskan mkn makanan yg boleh bykkan susu seperti barli,milo,horlick,kurma dan lobak putih

Ada yang pernah jdi mcm ni?